Zelf gezien bijen

Vorige Artikel 7 van 22 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)

Bijen in Nederland en België - Veldgids bijensoorten herkennen 56 pagina's | Actua uitgeverij (978 949 17014 29)

Natuurdagboek Bijen

Wil je meer weten over wilde bijen, dan is dit boekje iets voor jou. Aan de hand van dit compacte gidsje kan je bijhouden welke bijensoorten je hebt gezien in de tuin of in de natuur. Er zijn waarschijnlijk veel meer bijensoorten in Nederland en België dan je beseft! Dankzij dit boekje ga je heel anders kijken naar de insecten. Hiermee kan je zelf bijen tellen of bijen soorten herkennen.

25 veel voorkomende bijensoorten

Net als alle natuurboekjes in de serie Zelf gezien vind je in dit gidsje 25 veel voorkomende soorten. De honingbij, de rosse metselbij, de sachembij, de viltvlekzandbij, de meidoornzandbij, de aardhommel, de gewone koekoekshommel enz. Veel namen waarvan je wellicht nog nooit gehoord hebt. Op de eerste pagina vind je een overzicht van al deze bijen en hun wetenschappelijke naam. Bij iedere bijensoort een korte toelichting en invulvelden waarbij je zelf jouw waarnemingen kunt invullen. Wil je nog meer bijensoorten kennen, bekijk dan ook de minigids Bijen en Hommels, met 67 voorkomende soorten.

De gidsjes zijn vormgegeven in kleur en tonen 2 foto's per bij. In de inleiding staat meer informatie over bijen in het algemeen.

Waarnemingen bijen - Zelf gezien bijendagboek

Uitgever: Actua uitgeverij
Soort: Natuurgids - - Veldgids - Waarnemingen
Taal: Nederlands
ISBN: 978 949 17014 29

© 2013 - 2021 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel