Zelf gezien vlinders

Vorige Artikel 8 van 22 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)

Vlinders dagboek - Veldgids 56 pagina's | Actua uitgeverij (9789491701412)

Natuurdagboek Vlinders

Zelf waarnemingen bijhouden van vlinders in je tuin of het aantal vlindersoorten tellen die je ziet in een jaar? Dat kan, met dit handige formaat boekje. Met dit compacte gidsje kan je bijhouden welke vlindersoorten jouw tuin bezoeken of welke vlinders je hebt gezien tijdens een wandeling of dagje weg.

25 veel voorkomende vlindersoorten

Net als alle natuurboekjes in de serie Zelf gezien vind je in dit gidsje 25 veel voorkomende soorten vlinders. De atalanta, de distelvlinder, het klein en groot koolwitje, de dagpauwoog, de citroenvlinder, het bont zandoogje, de kleine vos, het klein geaderd witje, het bruin zandoogje, de gehakkelde aurelia, het boomblauwtje, het oranje zandoogje, de eikenpage, de argusvlinder, het icarusblauwtje, het bruin blauwtje, het koevinkje, het landkaartje, het zwartsprietdikkopje, het oranjetipje, de koninginnenpage, het groot dikkopje, het hooibeestje en de kleine vuurvlinder. Ken jij ze al allemaal?

Op de eerste pagina vind je een overzicht van al deze vlinders en hun wetenschappelijke naam. Bij iedere soort staat een korte toelichting en invulvelden waarbij je zelf jouw waarnemingen kunt invullen. De gidsjes zijn vormgegeven in kleur en tonen 2 foto's per bij. In de inleiding wordt meer informatie getoond over vlinders in het algemeen en vind je ook handige foto's van rupsen per vlindersoort.

Waarnemingen vlinders - Zelf gezien

Uitgever: Actua uitgeverij
Soort: Natuurgids - Waarnemingen - Veldgids
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491701412

© 2013 - 2021 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel