Natuurgidsen Antarctica

De droomreis van iedere natuurliefhebber is een reis naar Antarctica. Op onze inspiratiesite Naturescanner vindt u altijd de leukste en mooiste reizen naar Antarctica, van groepsreizen tot reizen op maat. Een vraag die we vaak horen is "welke dieren er op Antarctica leven". Om hieraan te beantwoorden introduceren we nu deze handige veldgidsen van Antarctica: natuurgidsen met de meest voorkomende diersoorten op de Zuidpool. Deze dierengidsjes zijn niet te missen tijdens een cruise naar dit continent, maar ook erg interessant voor leergierige mensen die interesse hebben in de fauna en flora van Antarctica of leuk om te gebruiken tijdens een spreekbeurt over de Zuidpool.

Sorteer op
 • Antarctica - Dieren
  Antarctica - Dieren

  Een veldgids op zakformaat die uitklapbaar is. De gids laat in 120 duidelijke tekeningen zien welke dieren hun habitat op Antarctica hebben en hoe ze heten. Onmisbaar tijdens een reis naar Antarctica.

  € 9,45
 • Pinguïns - Van overal ter wereld
  Pinguïns - Van overal ter wereld

  Pinguïns - Van overal ter wereldMeestal associëren we pinguïns met sneeuw en ijs. In veel gevallen klopt dit ook. Pinguïns hebben zich echter in een wel heel ruime cirkel rond Antarctica verspreid en hebben zich aangepast aan…

  € 7,95
© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel