Natuurgidsen Canada

Canada is een natuurbestemming bij uitstek: vooral Alberta, British Columbia en Vancouver Island zijn populaire regio's om te zien tijdens natuurreizen in Canada. Maar ook het oosten heeft veel moois te bieden, met als bekendste bezienswaardigheid de Niagara Falls.

Dieren in Canada

De kans op het zien van wilde dieren in Canada is enorm groot: er komen veel beren, wolven, lynxen, bevers, elanden en ander wildlife voor. Tijdens een verblijf aan de westkust van Canada of het noordwesten van de Verenigde Staten moet je zeker ook eens een walvissafari maken, want walvissen van zo dichtbij zien is een unieke ervaring. Tijdens een rondreis in Canada zal je dus veel wildlife zien, soms ook dieren je misschien niet bij naam kent. Een handige Canada natuurgids is dan aanbevolen. In onze shop hebben we handige geplastificeerde veldgidsen: makkelijk vouwbare fauna gidsjes met afbeeldingen van de meest voorkomende dieren in Canada.

Sorteer op
 • Alberta - Dieren
  Alberta - Dieren

  Hoe je beren, dikhoornschapen en nog vele andere dieren in Alberta kunt herkennen, zie je in deze uitklapbare veldgids. Van 140 dieren vind je een duidelijke tekening en een korte omschrijving.

  € 9,45
 • Alberta - Vogels
  Alberta - Vogels

  De meest voorkomende vogels van Alberta zijn samengevat in dit handige uitklapbare veldgidsje. Je leert vogelsoorten makkelijk herkennen dankzij de illustraties.

  € 9,45
 • Atlantisch Canada - Vogels
  Atlantisch Canada - Vogels

  Vogelgidsje van Oost-Canada. De meeste geziene watervogels, zangvogels, roofvogels en de beste vogelgebieden van Atlantisch Canada.

  € 9,45
 • Banff nationaal park natuurgids
  Banff nationaal park natuurgids

  Natuurgidsje met flora en fauna van Banff National Park in Canada. Middels illustraties leer je makkelijk de mooiste planten, bloemen, bomen en dieren in Banff herkennen.

  € 9,95
 • British Columbia - Dieren
  British Columbia - Dieren

  Veelvoorkomende diersoorten in British Columbia samengevat in dit handige uitklapbare veldgidsje. Van zeedieren en vogels tot vlinders en zoogdieren. Onmisbaar in je koffer.

  € 9,95
 • British Columbia - Vogels
  British Columbia - Vogels

  Natuurgids met de meest voorkomende vogelsoorten in British Columbia in Canada. Op de achterkant vind je een kaart met de beste plekken om vogels te spotten.

  € 9,45
 • Manitoba - Vogels
  Manitoba - Vogels

  De meest voorkomende vogels van Manitoba vind je terug in dit identificatiegidsje met illustraties. Makkelijk en leuk om vogels te herkennen op reis.

  € 9,45
 • Quebec - Vogels
  Quebec - Vogels

  Handige opvouwbare vogelgids van Quebec, Canada. De gekleurde tekeningen van vogels zijn gerangschikt per soort vogel. De Franse, Engelse en wetenschappelijke benaming staat onder de illustratie.

  € 9,45
 • Vancouver vogels
  Vancouver vogels

  Uitklapbare vogelgids Vancouver. Ontdek de meest voorkomende vogelsoorten bij Vancouver in Canada. Deze handige veldgids met veel geziene vogels is niet te missen tijdens een rondreis langs Vancouver.

  € 9,95
 • Arctisch wildlife
  Arctisch wildlife

  Gidsje met dieren en planten van koude gebieden in het Noorden. Bekijk de land- en zeezoogdieren en de veel geziene vogelsoorten.

  € 9,45
 • North Pacific Coast - Walvissen en dolfijnen
  North Pacific Coast - Walvissen en dolfijnen

  Overzicht van walvissen en andere zeezoogdieren in de Noordelijke Stille Oceaan. Handig voor wie op walvissafari gaat aan de westkant van de VS en Canada.

  € 7,95
 • North Pacific Coast - Orka's
  North Pacific Coast - Orka's

  Leer het gedrag van orka's herkennen aan de hand van tekeningen en korte tekst. Super interessant voor op een walvissafari. Of voor een spreekbeurt over orka's.

  € 7,95
 • Noord-Atlantische Kust - Walvissen en dolfijnen
  Noord-Atlantische Kust - Walvissen en dolfijnen

  Gidsje met illustraties van de meest voorkomende zeezoogdieren aan de Atlantische kust van Amerika. Leer walvis- en dolfijnensoorten herkennen op reis.

  € 8,95
© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel