De Wereld van Katachtigen

Artikel 5 van 10
€ 9,95 (inclusief btw)

Waterford Press - Jeff Corwin's Explorer series

Wilde katten

Katachtigen zijn populaire dieren om te zien tijdens een wildlife reis. Want wat is er net zo indrukwekkend als oog in oog te staan met een leeuw of een tijger? Het is zo indrukwekkend: tijgers zien in India, leeuwen observeren tijdens een big five safari of de Iberische lynx zien in Spanje. Naast de grootste wilde katten zijn ook kleinere soorten, zoals ocealot, lynx en nevelpanter prachtige dieren. Dit gidsjes leert je op beknopte wijze meer over alle wilde katten.

Weetjes over katachtigen

Dit gidsje van natuurpresentator en bioloog Jeff Corwin biedt interessante informatie over katachtigen. Het Engelstalige natuurgidsje toont gekleurde illustraties van de verschillende soorten wilde katten, met daarbij een korte uitleg, een kaartje met het leefgebied van de kat en andere gegevens, zoals de afmetingen en gemiddelde levensduur.

Ook nuttig zijn de tips over wat jij kan doen om katachtigen te beschermen en de algemene weetjes op de achterzijde van de kaart. Dit gidsje is erg interessant voor een spreekbeurt over wilde katten of een presentatie op school.

Katachtigen - The World of Wild Cats

Uitgever: Waterford Press
Taal: ‎ Engels
Aantal pagina's: 12
ISBN: ‎ 978-1583558171
Afmetingen‏ : ‎ 9.53 x 0.53 x 20.96 cm

In deze serie verschenen ook "Wereld van de Haai" - "Wereld van de Primaat" - "Wereld van de Slang"

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel