Los Angeles - Dieren

Artikel 4 van 14
€ 9,95 (inclusief btw)

Dieren in Los Angeles

Waterford Press Wildlife Gidsje Los Angeles - Californië | Pocket Naturalist Guide

In de bruisende metropool van Los Angeles schuilt een verrassende wereld van wilde schoonheid. Deze Waterford Press veldgids toont je het diverse en intrigerende wildlife die het stedelijke landschap van Los Angeles bewoont.

De Stadsjungles van Los Angeles

Los Angeles herbergt een unieke mix van flora en fauna die zich op onverwachte plekken verschuilt. In de schaduw van de imposante wolkenkrabbers en langs de zonnige stranden vind je verbazingwekkende stadsjungles waar een scala aan dieren zich thuisvoelt.

Zeeleven aan de Kust

Langs de uitgestrekte kustlijn van Los Angeles kun je zeehonden, zeeleeuwen en zelfs dolfijnen bewonderen. De kustgebieden bieden een cruciale habitat voor zeedieren.

Vogels van de Stad

In parken, tuinen en zelfs tussen de gebouwen kun je diverse vogelsoorten spotten, variërend van kleurrijke zangvogels tot majestueuze roofvogels die hoog boven de skyline zweven.

Bergachtige Bewoners

De omliggende heuvels en bergen herbergen een gevarieerd scala aan wilde dieren. Van herten die rustig grazen tot coyotes die hun territorium doorkruisen.

De Waterford Press gids over Wildlife in Los Angeles nodigt je uit om de stad met nieuwe ogen te bekijken en de verrassende wereld van de natuur te ontdekken die naast het bruisende stadsleven gedijt. Geniet van de biodiversiteit en de verborgen kant van L.A. City. Meer weten over de natuur in Los Angeles en omgeving? Bekijk dan ook onze tips voor een rondreis in Californië.

ISBN: 978-1-62005-538-0
Uitgever Waterford Press
Taal: Engels en Spaans - Latijn (wetenschappelijke benaming

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel