Utah - Dieren

Artikel 39 van 61
€ 9,95 (inclusief btw)

Herkenningskaart / geplastificeerde, uitklapkaart met de meest voorkomende dieren in Utah | Waterford Press - A Folding Pocket Guide to Familiar Animals

Dierengids Utah

Opvouwbaar natuurgidsje met dieren in Utah. Geïllustreerde veldgids met de meest voorkomende dieren in deze regio. Handig om mee te nemen tijdens een rondreis langs de nationale parken. De gids is uitklapbaar en gelaminineerd, wat garant staat voor een lange levensduur. Het is makkelijk mee te nemen in je rugtas en helpt bij het identificeren van diersoorten.

Diersoorten en hun leefgebieden

Welke dieren leven er in Utah? Naast een aantal zoogdieren, zoals coyotes, herten en beren, vind je hier nog tal van andere kleinere dieren. In dit dierengidsje worden ze allemaal weergegeven met een gekleurde tekening. Ook reptielen, amfibieën en enkele veel voorkomende vogelsoorten. Heb je echter interesse in de gevederde vrienden, check dan ook deze gids over vogels in Utah.

Op de achterzijde van de identificatiekaart staat een klein mapje met de 24 beste gebieden om wilde dieren te zien, van gebieden rond het Great Salt Lake tot de parken rond Cedar City. Het omvat bekende natuurparken zoals Arches National Park, Capitol Reef en Zion National Park, maar ook onbekendere gebieden, zoals Strawberry Reservoir, Lytle Ranch Preserve en Otter Creek Reservoir.

Meer inspiratie voor je reis naar deze Amerikaanse Staat, check dan zeker de informatie op Naturescanner over Utah.

Utah - Dierengids

ISBN / Code: 978-1583-55-596-5
Uitgever: Waterford Press
Soort: Natuurgids
Taal: Engels - Latijn

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel