Amazone - Dieren

Artikel 9 van 16
€ 9,85 (inclusief btw)

Natuurgids Amazone

Natuurgids dieren en vogels in de Amazone -  Opvouwbare veldgids met illustraties van diersoorten in het Amazonewoud. Vogels, zoogdieren, vlinders, insecten, vissen en reptielen in de Amazone. Waterford Press (978-1-58355-717-4)

Dieren in de Amazone

Welke dieren leven er in de Amazone? Het Amazoneregenwoud is een van de meest diverse ecosystemen ter wereld. Er zijn naar schatting meer dan 500.000 planten, 2,5 miljoen insectensoorten en bijna 5.000 andere diersoorten in het Amazonegebied waaronder meer dan 2.200 vissoorten, 1.290 vogelsoorten, 420 soorten zoogdieren en 370 reptielensoorten. De diversiteit aan planten in de Amazone is de hoogste ter wereld.

Dierengids Amazone

Handige geplastificeerde gids die tot zakformaat kan worden opgevouwen. Robuust papier dat waterdicht is, wel zo handig in het vochtige regenwoud. De Amazone natuurgids bevat duidelijk tekeningen van de dieren die je kunt tegenkomen tijdens je reis in het Amazonegebied. Er zitten korte, duidelijke beschrijvingen bij van vogels, zoogdieren, vlinders, vissen, insecten, amfibieën en reptielen. Alles van luiaards tot capibara's en papegaaien. Deze opvouwbare gids wil je altijd bij de hand hebben tijdens je reis.

Amazone wildlife gids

ISBN / Code: 978-1-58355-717-4
Uitgever: Waterford Press
Soort: Dierengids Amazonewoud
Taal: Engels - Latijn

Amazon Wildlife Guide (EN) - Guide des animaux d'Amazonie (FR) - Amazon -Tiere (DE) - Amazonas - Vida Silvestre (ES)

Gelijkaardige natuurgidsjes

Specifiek op zoek naar een bepaald land? Bekijk dan ook de gidsjes met dieren in Ecuador, dieren in Brazilië en dieren in Peru.

Meer informatie over reizen

Bekijk ook onze tips voor reizen naar Brazilië - Peru - Ecuador.

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel