Chameleons of Madagascar

Vorige Artikel 5 van 5
€ 6,50 (inclusief 9% btw)

Een compilatieposter met foto's van diverse prachtige kameleons afkomstig uit Madagaskar. Verkrijgbaar in verschillende groottes.
De poster is ontworpen door natuurfotograaf Twan Spierings met zijn eigen foto's.

Kameleons in Madagaskar

Wanneer je denkt aan de bijzondere diersoorten die het eiland rijk is, dan denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan lemuren. Maar net zo snel zal je denken aan de prachtig gekleurde kameleons op Madagaskar. De bijzondere reptielen (familie van de hagedissen) komen voor op vele plekken in Afrika, het Midden-Oosten en zelfs sommige landen in Europa en Azië.

Maar Madagaskar is toch wel hét land van de kameleon. Hier leven verschillende endemische soorten. Kenmerkend aan de dieren zijn de lange gekrulde tong, de gekrulde staart, de pootjes die als grijptangen werken, de ronde uitpuilende ogen en het vermogen om van kleur te veranderen.

Steun de bescherming van reptielen en amfibieën

Alle netto opbrengsten van de natuurposters - en ook onze andere dierenposters - zullen gedoneerd worden aan de Indonesia Herpetofauna Foundation en ten goede komen aan het Ciliwung Herpetarium. Een project dat zich inzet voor educatie over en bescherming van reptielen en amfibieën.

Klik hier voor meer informatie over dit goede doel.

© 2013 - 2021 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel