Nieuw-Guinea Vogels

Artikel 7 van 16
€ 9,85 (inclusief btw)

Vogelgids van Nieuw-Guinea

Uitklapbare veldgids van veel voorkomende vogelsoorten in New Guinea in Azië | Waterford Press

Paradijsvogels van Nieuw-Guinea

We hebben allemaal wel documentaires gezien op TV of op YouTube van de prachtige paradijsvogels in Nieuw-Guinea. De vogels zien er niet alleen betoverend mooi uit, alsof ze uit een sprookje van Disney komen, ze maken ook nog eens de mooiste paringsdansjes en houden er vaak gekke gewoontes op na, zoals de aanleg van met bessen en blaadjes versierde tuintjes. Kortom, de paradijsvogel is een fascinerende vogel.

Overige vogelsoorten

Hoewel een paradijsvogel voor bijna elke vogelaar de ultieme waarneming is, leven er op Nieuw-Guinea nog veel meer vogelsoorten die je ook in dit veldgidsje kunt terugvinden. Watervogelsm papegaaien, kaketoes, bontgekleurde duiven, ijsvogels, zangvogels, enz. In totaal komen er ca. 780 vogelsoorten voor op Nieuw-Guinea, waarvan 76 nergens anders ter wereld. Iedere vogel is weergegeven met een gekleurde illustratie, incl. afmetingen in inch en cm.

Field Guide New Guinea

Het eiland biedt een grote diversiteit aan landschappen, van hoge bergen in het Centrale binnenland, tot bounty eilanden en dichte regenwouden. Op de achterkant van dit Nieuw-Guinea natuurgidsje staat een kaartje met de belangrijkste natuurgebieden om vogels te spotten. Het geplastificeerde en uitvouwbare gidsje is waterbestendig en kan tijdens een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea of Indonesisch Papua (bekijk de reistips op onze inspiratiesite) gemakkelijk meegenomen worden in je rugtas.

Veldgids Nieuw-Guinea
ISBN: 978-1-62005-300-3
Waterford Press

Taal: Engels - Latijn

 

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel