Etosha kaart en veldgids

Artikel 28 van 30
€ 14,50 (inclusief btw)
Het artikel is tijdelijk uitverkocht.

Plannen voor een rondreis langs Etosha nationaal park in Namibië? Dan kan een goede natuurgids niet ontbreken. Deze handige 14-pagina's grote Etosha natuurgids in A4 formaat bevat zowel een gedetalilleerde map van Etosha nationaal park als een veldgids met alle meest voorkomende zoogdieren, vogels en andere dieren in Etosha. Naast de kaart en dierengids omvat het ook een overzicht van afstanden in Etosha, openingsuren van kampen en restaurants en de geldende regels in het park. Op de laatste bladzijde staan ook nog leuke weetjes over de drie bekendste kampen van Etosha: Okaukuejo, Halali en Namutoni.

Kaart Etosha

Ben je op zoek naar een goede landkaart of wegenkaart van Etosha? In de Etosha gids vind je 3 gedetailleerde mappen: een kaart van het meest bezochte deel van het park: Oost-Etosha - een kaart van het minder vaak bezochte westen van Etosha en een kaart met de verschillende vegetatiezones in Etosha. Bij iedere wegenkaart van Etosha zie je alle gates (toegangspoorten tot het park), wegen (geasfalteerd en gravel), picknickplaatsen, rest camps (met toiletten in Etosha), kampeerplaatsen, resorts, hotels, lodges, uitzichtpunten en de bekende waterholes in Etosha (zowel natuurlijke bronnen als kunstmatig aangelegde waterplaatsen): drinkplaatsen waar je de vele verschillende diersoorten van Etosha het makkelijkst kan spotten.

Dierengids Etosha

Welke diersoorten leven in Etosha? Alle meest voorkomende dieren en vogels in Etosha worden weergegeven met een gekleurde illustratie, de Engelse en Duitse benaming. Herken de sporen van antilopen en andere zoogdieren en vink aan welke vogelsoorten en diersoorten je hebt gespot in Etosha en de overige gebieden van Namibië.

ISBN: 9780958474863
Uitgever: NWR - Namibia Wildlife Resorts
Taal: Engels en Duits

Etosha map and field guide (EN) - Etoscha Karte (DE) - Guides d'Etosha (FR)

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel