Banff nationaal park natuurgids

Artikel 6 van 12
€ 9,95 (inclusief btw)

Planten en dieren in Banff Nationaal Park

Natuurgids Banff Nationaal Park in Canada: de meest voorkomende vogels, planten en bomen en dieren in het Banff Nationaal Park in Alberta | Waterford Press (978-1-58355-205-6).

Fauna en flora van Banff

Welke dieren leven in Banff National Park? Welke bloemen en bomen kan je er zien? Dit is een opvouwbare gids die u niet mag missen tijdens een reis naar Canada's oudste Nationaal Park. Deze zeer complete veldgids toont illustraties en informatie over alle planten en dieren in het natuurgebied. En welke bloemen, bomen en planten groeien er? Identificeer de mooiste planten en struiken aan de hand van gekleurde illustraties. De gidsen zijn opvouwbaar en geplastificeerd.

Op onze site vind je alle informatie over Banff Nationaal Park. Zoek je nog meer informatie voor gebieden in de omgeving, bekijk dan op Naturescanner ook de Alberta reistips.

Reisgids Banff

Deze handige opvouwbare veldgids toont de meest voorkomende fauna en flora in Banff. De uitklapkaart is makkelijk mee te nemen tijdens een wandeling of excursie in het Canadese nationale park. De gids is geplastificeerd, waardoor hij altijd in goede staat blijft: ook tijdens een tocht in de wildernis. De Banff natuurgids bevat 133 gekleurde illustraties en korte omschrijvingen van vaak geziene dieren in Banff. Op de achterkant vind je een kaartje van het nationaal park.

Banff Natuurgids

ISBN / Code: 978-1-58355-205-6
Uitgever: Waterford Press
Soort: Natuurgids
Taal: Engels - Latijn

© 2013 - 2024 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel