Galapagos Vogels

Vorige Artikel 4 van 4
€ 9,95 (inclusief btw)

Galapagos Vogelgids

Pocket veldgids van Galapagos vogelsoorten.
Galapagos vogels | Rainforest Publications (978-0-9979018-9-4).

Vogels op de Galapagos

Welke vogels leven er op de Galapagoseilanden? De archipel is een van de meest veelzijdige, unieke en wetenschappelijk belangrijke gebieden op aarde. De eilanden vormen de plek met het hoogst aantal endemische soorten: 80% van de landvogels, 97% van de reptielen en landzoogdieren, 30% van de planten en 20% van de zeedieren komen uitsluitend hier voor!

Zo is dit bijvoorbeeld de enige plaats op de Noordelijke hemisfeer waar pinguïns voorkomen! Wie een reis naar de Galapagos maakt kan niet om natuurgidsen heen. Een Field guide of veldgids geeft u de mogelijkheid om vogels te identificeren en herkennen. In deze handige uitklapbare vogelgids van de Galapagos vindt u gekleurde illustraties, benamingen en vermelding van endemische soorten.

De namen van elke vogel zijn weergegeven in het Engels, het Spaans, het Frans, het Duits en het Latijns. Bekijk zeker ook de Dierengids Galapagos.


Op Naturescanner.nl vind je bovendien allerlei leuke reistips Galapagos: met een overzicht van de mooiste individuele reizen, cruises en groepsreizen in combinatie met Ecuador.

Vogels Galapagos - Veldgids

ISBN / Code: 978-0-9979018-9-4
Uitgever: Rainforest Publications
Soort: Natuurgids / Vogels Galapagos
Taal: Engels - Spaans - Duits - Frans - Latijn

© 2013 - 2023 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel