Oost-Afrika - Wildlife Gids

Vorige Artikel 10 van 18 Volgende
€ 9,45 (inclusief btw)

Dierengids Oost-Afrika

Herkenningskaart / Veldigids met diersoorten in Afrika - Geplastificeerde, uitklapkaart met de meest voorkomende dieren in Oost-Afrika.
Natuurgids wildlife in Oost-Afrika | Waterford Press (978-1583-55938-3)

Safari gids voor Kenia, Tanzania en Oeganda

Opvouwbare natuurgids met dieren in Kenia, Tanzania en Oeganda. Prachtig geïllustreerde gids met de meest voorkomende dieren in deze regio. Handig naslagwerkje tijdens de safari's in de parken. De gids is uitklapbaar en gelaminineerd voor een lange levensduur. Het is makkelijk mee te nemen in de rugtas of handbagage en helpt bij het snel identificeren van diersoorten in Oost-Afrika. Welke dieren leven er in Oost-Afrika? Uiteraard de Big Seven (leeuw, luipaard, cheetah, Afrikaanse olifant, giraf, zwarte neushoorn en nijlpaard), maar ook talrijke andere beesten. In dit dierengidsje vindt u met name de vele soorten zoogdieren: antilopen en andere hoefdieren zoals zebra's, zwijnen en buffels, apen en gorilla's, hond- en katachtigen zoals jakhals, caracal, serval, hyena, insecteneters, wezels, en ook reptielen, amfibieën en de meest voorkomende vogelsoorten van Oost-Afrika.

Meer inspiratie voor je reis in Oost-Afrika? Bekijk onze tips op Naturescanner over mooiste plekken Tanzania, reistips naar mooie plekken in Kenia en andere landen in Afrika.

Oost Afrika - Dierengids

ISBN / Code: 978-1583-55938-3
Uitgever: Waterford Press
Soort: Natuurgids
Taal: Engels - Latijn

Bestel in een andere taal: East Africa Wildlife guide (EN)

© 2013 - 2021 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel