Panama - Orchideeën

Vorige Artikel 8 van 12 Volgende
€ 9,50 € 8,95 (inclusief btw)

Uitklapkaart - Panama - Orchideeën

Pocket field guide van de meest voorkomende orchideeën in Panama.
Panama Orchids veldgids | Rainforest Publications (1888538-63-5)

Orchideeën in Panama

Tijdens een vakantie in Panama zal je versteld staan van de vele bloemen en planten die je tijdens een reis ziet. Het land is een en al natuur. Welke bloemen groeien er zoal? Er komen veel mooie bloemen voor in Panama, maar het meest opmerkelijk is het grote aantal orchideëen. In Panama groeien ongeveer 1400 verschillende soorten orchideeën! Wie interesse heeft in deze prachtige bloemen, kan dus best een gidsje gebruiken om de meest voorkomende orchideeënsoorten makkelijk te herkennen.

Orchideeëngids Panama

De bloemengidsen richten zich uitsluitend op de vele orchideeën in Panama: ze geven een overzicht van ca. 60 van de meest voorkomende orchideeën die je tijdens je reis in Panama zal zien. Door hun handige formaat (uitgevouwen 61 x 22 cm en ingeklapt 9 x 22 cm) kan je ze overal meenemen: tijdens een korte wandeling, maar ook in de rugzak tijdens een langere trekking in Panama. De gidsen zijn bovendien geplastificeerd en bestand tegen zonlicht en water.
In de Panama orchideeëngids zie je afbeeldingen van de gehele plant, maar ook een meer gedetailleerde foto van de bloem zelf. Op deze manier kan je makkelijk identificeren om welke orchidee het gaat. Tevens vind je de gemiddelde afmetingen van de hele plant en de afmetingen van de bloem zelf.
Bekijk tevens de bloemengids Panama en leuke tips voor een rondreis in Panama.

Panama - Orchids Field Guide

ISBN / Code: 1888538-63-5
Uitgever: Rainforest Publications
Soort: Natuurgids / Uitklapkaart
Taal: Engels - Spaans - Latijn
Inclusief afmetingen van de orchideeën
Orquídeas de Panamá (ES) - Orchids in Panama (EN) - Orchideen in Panama (DE)

Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

© 2013 - 2021 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel