Costa Rica - Zoogdieren

Vorige Artikel 3 van 23 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Uitklapkaart - Costa Rica - Zoogdieren en Sporen

Veldgids van de in Costa Rica voorkomende zoogdieren en hun sporen | Rainforest Publications (1888538-97-7).

Welke zoogdieren in Costa Rica?

Deze veldgids in handig opvouwformaat geeft alle zoogdieren weer die voorkomen in de verschillende habitats van Costa Rica: zoogdieren in het regenwoud, nevelwoud en de hooglanden en bij de kust. De illustraties tonen de meest voorkomende apen (4 soorten), luiaards, miereneters, gordeldieren, rivierotters, stinkdieren, wasberen, jaguars, ocelot, poema, panter, andere katachtigen, tapirs, coyote, pecari, herten, opossum, konijnen, ratten, eekhoorns en vele vleermuissoorten weer.

Zoogdieren gids

Omdat de uitklapkaart geplastificeerd is, blijft deze overal droog: ook tijdens een kanotocht of wandelexcursie in de vochtige regenwouden. En hij is makkelijk mee te nemen in uw broek of rugtas. De uitvouwbare gids toont met een letter in welke gebieden de zoogdieren van Costa Rica voorkomen:
A: zoogdieren aan de Atlantische / Caribische kant van het land (oostelijk), onder 1.500 meter. Soms staat er nog bij of ze vooral in het Noorden (N) of in het Zuiden (S) voorkomen;
P: zoogdieren aan de Pacifische kant van het land (westelijk), onder 1.500 meter. Soms staat er nog bij of ze vooral in het Noorden (N) of in het Zuiden (S) voorkomen;
M: zoogdieren die voorkomen in de bergen van Costa Rica, boven 1.500 meter.

In het land zelf is deze opvouwbare gids niet overal verkrijgbaar, dus wilt u niets missen, schaf hem dan voor uw reis aan: het weegt niet veel en is makkelijk mee te nemen in de bagage. Vanaf de eerste dag van uw reis kan het spotten van dieren in Costa Rica beginnen! Bekijk tevens onze overige natuurgidsen voor Costa Rica en uitgebreide informatie over natuur in Costa Rica, met een overzicht van de mooiste natuurreizen.

Costa Rica - Zoogdieren plooibare dierengids

ISBN / Code: 1888538-97-7
Uitgever: Rainforest Publications
Soort: Natuurgids / Uitklapkaart
Taal: Engels - Spaans - Latijn

Mammals in Costa Rica (EN) - Mamiferos en Costa Rica (ES) - Säugetiere in Costa Rica (DE)

© 2013 - 2023 Naturescanner natuurgidsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel